Nytt bokkapitel ute

Jag fick förtroendet och äran att skriva ett kort kapitel om inkludering och specialpedagogik i den nya utgåvan av antologin Att bli lärare. Boken riktar sig till lärarstudenter tidigt i deras utbildning och avhandlar en mängd olika ämnen av relevans för läraryrket i korta och tillgängliga format.

Det är alltid roligt att bli tillfrågad att skriva bidrag till antologier men det är alltid lite speciellt att få skriva i böcker som riktar sig till blivande lärare. Som son till två lärare och som utbildad lärare känner jag alltid en viss tillhärighet till yrket även om jag formellt nog inte faller under yrkesgruppen i strikta termer. Det är därför särskilt roligt att veta att man kanske får bidra till blivande lärares utbildning även i form av kurslitteratur.

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: