Några filmer

Jag har nu lagt upp youtube-videoer till några av mina föreläsningar. En av dessa, min docentföreläsning, är på svenska och diskuterar frågan om inkluderingen kan sägas ha gått för långt. De andra är på isländska och handlar om allt från skolans marknadisering med Sverige som ett fall till inkludering. En öppen föreläsning vid Islands universitet om boken Towards a Pedagogy of Higher Education är även inkluderat.

Nú má finna hér nýja síðu þar sem ég safna upptökum að fyrirlestrum sem ég hef haldið. Einn er á sænsku og er dósentsfyrirlestur minn, restin er á íslensku og fjalla um markaðsvæðingu menntakerfa, skóla án aðgreiningar og að lokum um uppeldisfræði háskóla og bókina Towards a Pedagogy of Higher Education.

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: